Основана 2006. године, намјештај без икаквог почетка започиње послове намјештаја тако што се редовним и готовим производима доставља ред великим фабрикама и трговинским компанијама. После овог вишегодишњег искуства, почели смо да извозимо преко извозног агента, углавном у САД, Аустралију, Европу, Јужну Африку итд. Можете погледати нашу мрежу која приказује компаније које смо снабдевали или преко трговачких компанија или нас.

Сада од 2010. године, након успостављања сопственог одељења извоза и извоза од стране нас, иако ми донот има веома дугу историју извоза као традиционалне производне фабрике, никада нисмо престали да покушавамо да истражујемо како да вам пружимо најудобније услуге, које неке фабрике може се игнорисати, као што је контрола квалитета пре оптерећења, испорука времена, сервис након продаје итд. Увијек верујемо у оно што вам је стало, на шта се фокусирамо.


Обезбеђивањем директног директног и директног извоза у фабрику можете добити конкурентну цену без потребе за контактом посредника, као и уштедом времена произвољањем најпогоднијег намештаја директно из наше фабрике. Осим тога, можете користити нашег посредничког посредника да уговорите отпремницу, уколико то можете добити посебним попустом од 1 до 2%. Такође, без сложеног поступка обраде чувања или увоза консултација.


Наш основни асортиман обухвата три линије, стари рециклирани дрвени намештај, обојене беле серије, тапациране предмете. То је читав асортиман намјештаја за кућу, нпр. Ормар за спаваћу собу, ормар за ладице, ноћни ормарић, ормариће за дневну собу, конзолни сто, ТВ стојало, столови за трпезарије, кухињски спремници, ванна за купатило, библиотечке књижице и стол за писање.


Такође, ваш дизајн је доступан за развој ако примате слике или цртеж. Молим вас слободно контактирајте ако је упит.